Koko perhe viihtyy,
kun lapset viihtyy!

Seikkailuja
Outokummussa ja Polvijärvellä

 ..  

Koko perhe viihtyy,
kun lapset viihtyy!

Seikkailuja
Outokummussa ja Polvijärvellä

lasten kaivos leikkipuisto outokumpu

Puuhaa Itä-Suomen suurimmassa leikkipuistossa

Upota sormet hiekkaan, testaa kaivostyökoneita, kiipeile, kiiku, keinu ja riemusta kilju! Kaivosteemaisessa leikkipuistossa lasten leikeille on tilaa. Jos vatsa alkaa kurnia kesken leikin, kannattaa pitää herkkuhetki Vanhan Kaivoksen ravintolassa, aivan leikkikentän vieressä!

Lue lisää »

Jännää kaivostunnelissa

Kypärä päähän ja jännä matka kaivostunneliin alkaa! Kaivostunnelin kierroksella kurkistat vuosikymmenien taakse kaivosmiesten elämään. Mutkien takana odottaa myös salaperäinen Vuorenhaltija. Taitavan oppaan tarinoita kuuntelemalla kaivos herää ympärilläsi henkiin uudelleen.

Lue lisää »
Eräkeskus kalastus

Erästelyä ja kalastusta

Outokummun Erä- ja luontokeskus on koko perheen kohde. Tutustu kalastuksen saloihin ja opi tekemään nuotiotulet! Upealla Lasten kalapaikalla on n. 300 metriä leveitä esteettömiä kulkuväyliä ja laitureita, joissa matkaa hyvin tekevät myös lasten rattaat. Makkarat ja pillimehut matkaan ja Erikselle!

Lue lisää »
uimaranta outokumpu

Vesileikkejä ja uimahyppyjä

Taaperoille hiekkakakkutalkoita ja vanhemmille vesipedoille huikeita hyppyjä uimatornista. Särkiselän pehmeät hiekkarannat ja puhdas, kimalteleva vesi ovat Outokummun suosituin paikka vesileikkeihin. Paikalliset kutsuvat upeita rantoja vaatimattomasti “Särkiselän Rivieraksi”.

Lue lisää »
Jäätelöä kaunisniemessä

Rentoilua ja retroilua Kaunisniemessä

Kaunisniemen kesäkahvion virvokkeet ja tarjoilut sammuttavat janon ja nälän. Tarjolla paikallisia herkkuja, iso rantaterassi ja riippukeinuja rentoon lepohetkeen. Kahvila sijaitsee kätevästi uimarantojen välissä ja sieltä vuokrataan kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja.

Lue lisää »
merirosvoristeilyjäpolvijärvi

Kylpylän poreita ja merirosvoristeilyjä

Mutkatonta perhelomaa Huhmarissa, Huhmarisvaaran kainalossa. Vesipedoille kylpylän poreita ja Höytiäisen puhdasta uimarantaa ja perheille helppoa majoitusta. Ainutlaatuisia risteilyjä merirosvolaivalla sekä ulkoaktiviteetteja.

Lue lisää »
saarilan maatilamatkailu polvijärvi

Maatilamajoitusta ja kotieläinpiha

Rapsuta lammasta, kissaa ja ponia luomumaatilan pihapiirissä. Vapauta mielikuvituksesi valloilleen satupolulla. Rantamökeissä majoittuu mukavasti koko perhe ja auringosta ja vesileikeistä nautiskelu onnistuu omalla laiturilla. Saarilassa vietät kepeää kesälomaa!

Lue lisää »

Aikamatka paikallishistoriaan

Vietä hauska hetki menneisyydessä ja näytä lapsille miten nopeasti arki ympärillämme muuttuu! Millainen on ollut kauppa ennen, millaisia välineitä koulussa on käytetty ja miltä näyttivät kamerat? Siitä saat selvyyden Polvijärven esinemuseossa.

Lue lisää »

Tervetuloa nauttimaan kesälomaseikkailuista Outokumpuun ja Polvijärvelle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!