Tervetuloa outokumpuun!

Huoltoasemat ja kaupat

Outukummun ABC

ABC Outokumpu

Keskeisellä paikalla sijaitseva ABC on näppärä paikka täyttää tankkia. Täältä löytyy myös autopesu. Tiskiltä tilaat maittavat ja nopeat eväät ja pienestä kauppavalikoimasta nappaat tärkeimmät täydennykset mökkieväisiin. Reipas henkilökunta moikkaa jokaisen matkailijan hymyllä sisään!

/abc-outokumpu

Shell Outokumpu

Paikalliset tuntevat tämän huoltoaseman nimellä Petko. Lempinimi juontaa aikaan, jolloin aseman nimi oli vielä BP (eli British Petroleum). Moni käy pizzalla ja uusimassa Veikkausta. Kyläpäälliköt istuvat vaihtamassa kuulumisia kahvikupposen äärellä.

Matkailijan vinkkelistä tämä huoltoasema on palveleva. Bensiinin lisäksi löytyy menopeliin uudet renkaat ja tarvittaessa huolto. Nohevan palvelun lisäksi henkilökunnalta löytyy paljon paikallista tietoa ja moneen “muttaan” löytyy varmasti ratkaisu.

/HuoltoasemapSairanenOy
Shell Outokumpu

St1 automaatti

Kylmäasemalta tankki täyteen ilman krumeluuria. Toki tästäkin pysähdyksestä saa elämyksen, jos seikkailee samalla katsomaan miltä ihan lähellä kurkotteleva Keretin torni näyttää. Kesäpäivisin kylmäaseman vieressä toimiva Outokummun Golfseuran klubi toivottaa ohikulkijat virvokkeille ja pelaamaan.

St1 automaatti

Ostokset

S-Market Outokumpu

Monipuolista ruoka- ja juomatarjontaa Outokummun isoimmasta päivittäistavarakaupasta. Iloiset kaupan tädit ja sedät auttavat, jos oikeat purkit ja tölkit ei löydy omin neuvoin.
Lisäpalvelut: Posti, Postin noutopiste

K-Market Citykumpu

Kauppiasvetoinen Citykumpu huolehtii hyllyihin kaupunkilaisten toivomusten mukaista täytettä. Iloista palvelua keskeisellä sijainnilla.
Lisäpalvelut: Postin noutopiste, Alko

K-Market Alavinkatu

Ystävällisesti palveleva pieni lähikauppa toimii motolla “Mitä et löyä, et tarvihe.”
Lisäpalvelut: Kierrätyspiste kotitalousjätteille.

Tokmanni

“Tokulta varmasti löytyy” on meillä sanonta. Palvelut on jaettu kahteen kerrokseen. Yläkerrasta löytyvät mm. vaatteet, lelut, pesuaineet ja elintarvikkeet ja alakerrassa välineet mm. puutarhaan, autotalliin ja kalastukseen. Ihana henkilökunta opastaa ostosreissulla, ja varmasti löytyy.
Lisäpalvelut: Postin noutopiste

Alko

Outokummun Alko sijaitsee keskustassa K-Market Citykummun yhteydessä. Myymälä on valikoimastaan pieni, mutta sopivia vaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Henkilökunta on asiantuntevaa ja saat hyvää palvelua!