Tapahtumat

Tehdään yhdessä hyvää

Outokummussa on ollut vuosien varrella mitä oudoimpia tapahtumia kuten monitaiteellinen OutoAikaOuto ja todella Huonot Festarit. Ideat kiertävät, jalostuvat ja tapahtumat muuttavat muotoaan. Tapahtumia järjestävät aktiiviset yhdistykset paikallisten yritysten ja kaupungin tuella.

Kaupungissa tapahtuu koko ajan, kumpulaiset ovat aktiivista väkeä.

Tapahtumia Outokummussa

OutoJazz 10.-11.5.2024 

OutoJazz herättää Outokummun huikean Vanhan Kaivoksen soimaan jazzin sävelin. Koe vasken sointi siellä, mistä se on kaivettu!

OKUfest – koko kaupungin festari

OKUfest 14.-16.6.2024 – tarjolla jälleen maittava kattaus artisteja, elämyksiä ja hyvää ruokaa! Festareilla pääesiintyjänä loistava Osmo Ikonen huippubändinsä kanssa.  Päälavalla esiintyy myös outokumpulaislähtöinen Lucas And The Goodies. Iltaklubeja eripuolella kaupunkia!

Kivimessut 20.-21.7.2024

Perinteiset kivi-, koru- ja kädentaitomessut järjestetään perinteisesti Outokummun Vanhalla kaivoksella ravintola Vanhan pajan tiloissa. Ohjelmaan kuuluu tietoa, taidonnäytteitä ja ostettavaa kivistä ja mineraaleista aidossa ympäristössä. Messut järjestää Outokummun Kivikerho ry, jonka tarkoituksena on kivi- ja mineraalitietouden tunnetuksi tekeminen.

vanhat talot bändi

Vanhat talot -tapahtuma 20.-21.7.2024

Jaa artikkeli ystävillesi!