Tervetuloa outokumpuun!

Kummunkatu – shoppailua ja nautiskelua

Outokumpuun on aina tultu uuden perässä lähikunnista ja kauempaakin. Keskustan katujen varrelta löydät kaupat, erikoisliikkeet ja palvelut. Infotaulut ja Digiväylä ohjaavat oikeisiin osoitteisiin. Digistä huolimatta aito ja iloinen palveluhenki on se, mikä ostoksille ja nautiskelemaan vetää toisenkin kerran.

Elävä Kummunkatu

Kummunkadulla historia ja nykypäivä kohtaavat. Kummunkadun geologinen aikajana johdattaa kivilajien historiaan miljoonien vuosien taakse. Nykyaikaa on kadun varren sähköautojen latauspiste, parkkipaikkoja löytyy runsaasti muillekin menopeleille. Kaupat ja palvelut löytyvät kätevästi Digiväylältä.

Jäätelöä kaunisniemessä

Ravintolat ja kahvilat

Ravintolat ja kahvilat tarjoavat vaihtelua, herkuttelua ja kohtaamisia ystävällisten okulaisten kanssa. Tarjolla on maukasta kotiruokaa, herkullisia leivoksia tai voit tilata pöydän koreaksi pitoja ja juhlia varten. Kesällä pääset nautiskelemaan keskustan terasseilla tai kesäkahviloissa virvokkeista ja lähitilan jäätelöistä.

Huoltoasemat ja kaupat

Outokummusta löydät useita huoltoasemia ja Kummunkadulta sähköautojen latauspisteen. Ruokakaupat, R-kioski ja Alko palvelevat Kummunkadun varrella. Ilman polttoainetta eivät jää menopelit eivätkä matkailijat.

Outokumpu

Erikoisliikkeet

Erikoisliikkeiden ja putiikkien perässä tullaan kauempaakin ostoksille. On ihania naistenvaatteita, lankoja, kankaita, mattoja, kirjoja, kukkia ja sisustustavaroita. Unohtamatta kodinkoneita, moottorisahoja, maaleja ja tapetteja. Jos ei jotain löydy, se tilataan ja toimitetaan kotiovelle saakka. Palvelu pelaa!

(Sivulle kerätään tietoja ja kuvia yrityksistä, nyt löydät tiedot Digiväylän hakemistosta.)

Hoitoja ja hemmottelua

Ostosten lomassa voi kaunistautua keskustan kampaamoissa ja kauneushoitoloissa ja rentoutua erilaisten hoitojen ja terapioiden parissa. Outokumpuun voi mainiosti tulla hyvinvointilomalle ja hemmoteltavaksi.

(Sivustolle kerätään tietoja palveluista, nyt löydät tietoa yrityksistä Digiväylän hakemistosta.)