Lomamökit ja -huvilat

Karvosen lomamökit outokumpu

Karvosen lomamökit

Karvosen lomamökit, noin 15 km päässä Outokummusta, kutsuvat lomailijaa Rikkaveden äärelle. Viisi erilaista majoitusta huvilasta kotoisaan mökkiin. Mikä sopisi teidän lomaan? Karvosen isännältä ja emännältä lomaan myös monipuolisesti vinkkiä aktiviteetteihin ja tilauksesta ruokapalvelut.

Soinilan lomamökit outokumpu

Soinilan lomamökit

Kolme erilaista lomamökkiä noin 15 km päässä Outokummusta, Rikkaveden äärellä. Laadukkaat majoitustilat ja varustelu takaavat lomailijalle tilan keskittyä olennaiseen! Mielitkö metsälle riistan tai sienien toivossa? Kysy majoittajan neuvot harrastuksiin.

Karvolan mökki

Viihtyisä lomamökki rauhallisella sijainnilla Rikkaveden äärellä. Mökissä ei ole sisävessaa, suihkua eikä televisiota, mutta sitäkin enemmän mökkitunnelmaa. Saunassa saa makoisat löylyt ja järveen pääsee uimaan. Vene löytyy rannasta.

Särkiselän leirintäalue mökki outokumpu

Särkiselän leirintäalue

Särkiselän leirintäalueella 10 teemallista pientä leirintämökkiä. Mökkejä ovat sisustaneet outokumpulaiset yhdistykset ja yritykset, löytyy sirkusta, retroa ja romantiikkaa. Mökeissä on 2-4 petipaikkaa, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro. Terassilta voi ihailla järvimaisemia.

Jaa artikkeli ystävillesi!