Lomamökit ja -huvilat

kaksola lomamöokit outokumpu

Kaksola

Kaksola on Pohjois-Karjalan mansikkapaikka ja avointen ovien marjatila. Majoitusta on tarjolla neljässä mökissä, joissa voi kokea aitoa maalaistunnelmaa ja virkistäytyä luonnonkauniin Juojärven äärellä. Outokummun keskusta palveluineen on 15 minuutin ajomatkan päässä. Tilapuoti, varhaisperunaa, marjojen itsepoimintaa, yrttitarha ja mehuasema.

kaksola.fi
Villa Helmiranta outokumpu

Villa Helmiranta

Uusi ja upea lomahuvila, jonka varustelu vastaa uuden omakotitalon tasoa. Matkailija voi keskittyä oleelliseen, rentoutumiseen ja luonnon rauhasta ja järvimaisemista nauttimiseen. Pihaan voi tilata lisäpalveluna paljun ja pöytään täyden pitopalvelun. Yritys on sitoutunut vastuullisen matkailun periaatteisiin.

villahelmiranta.com
Tuomarniemen kartano ja tuvat Outokumpu

Tuomarniemen kartano ja tuvat

Kokonvaarassa Tuomarniemessä, noin 15 km päässä Outokummun keskustasta sijaitsee majoitus- ja palvelukokonaisuus, joka on valmiina ottamaan vastaan isommankin köörin! Kauniissa Viinijärven maisemassa tasokkaat puitteet lomaan ja juhlaan.

tuomarniemi.fi
Karvosen lomamökit outokumpu

Karvosen lomamökit

Karvosen lomamökit, noin 15 km päässä Outokummusta, kutsuvat lomailijaa Rikkaveden äärelle. Viisi erilaista majoitusta huvilasta kotoisaan mökkiin. Mikä sopisi teidän lomaan? Karvosen isännältä ja emännältä lomaan myös monipuolisesti vinkkiä aktiviteetteihin ja tilauksesta ruokapalvelut.

aurinkorinne.net
Soinilan lomamökit outokumpu

Soinilan lomamökit

Kolme erilaista lomamökkiä noin 15 km päässä Outokummusta, Rikkaveden äärellä. Laadukkaat majoitustilat ja varustelu takaavat lomailijalle tilan keskittyä olennaiseen! Mielitkö metsälle riistan tai sienien toivossa? Kysy majoittajan neuvot harrastuksiin.

soinilanlomamokit.fi

Karvolan mökki

Viihtyisä lomamökki rauhallisella sijainnilla Rikkaveden äärellä. Mökissä ei ole sisävessaa, suihkua eikä televisiota, mutta sitäkin enemmän mökkitunnelmaa. Saunassa saa makoisat löylyt ja järveen pääsee uimaan. Vene löytyy rannasta.

/karvolanmokki
Särkiselän leirintäalue mökki outokumpu

Särkiselän leirintäalue

Särkiselän leirintäalueella 10 teemallista pientä leirintämökkiä. Mökkejä ovat sisustaneet outokumpulaiset yhdistykset ja yritykset, löytyy sirkusta, retroa ja romantiikkaa. Mökeissä on 2-4 petipaikkaa, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro. Terassilta voi ihailla järvimaisemia.

sarkiselka.fi

Jaa artikkeli ystävillesi!